Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk ×
Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Tak. Din fejlrapport er afsendt.
Hjælp os med at forbedre vores produktdata ved at fortælle os om eventuelle fejl.
Vælg mindst én fejltype


Virksomhed Navn
Telefon E-mail
OK

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.


Berøringsfrit, infrarødt pandetermometer, Cloc

Varenr. 12.867.288
  • Infrarødt pandetermometer, som måler temperaturen præcist og hygiejnisk uden at berøre huden

  • Kan benyttes som sikkerhedsforanstaltning for at forhindre smittespredning

  • Lever op til gældende lovgivning for medicinsk udstyr

Se mere her >

252,87 DKK   

Log ind / Opret
Berøringsfrit og hygiejnisk infrarødt pandetermometer fra Cloc®

Praktisk termometer, som måler temperaturen i panden med infrarød sensor uden at røre huden. Termometeret er præcist og hygiejnisk. Holdes blot fem centimeter fra panden.

Aflæs temperaturen hurtigt og præcist ved at holde termometeret 5-15 cm fra panden, mens der trykkes på knappen. Termometeret kan fx benyttes som sikkerhedsforanstaltning på arbejdspladser, i lufthavne eller offentlige institutioner, og det leverer måleresultatet inden for 1 sekund, så man både kan prioritere sikkerheden og undgå spildtid. Pandetermometeret gør det dermed nemt at opdage smitte i tide og skaber trygge rammer for både personale og kunder.

Det er en god idé at placere pandetermometre på strategiske steder i virksomheden, så man kan kontrollere sin temperatur, når man møder ind. Husk at bruge handsker og spritte termometeret af før og efter brug.

Termometeret måler fra 32,0 til 42,9 grader (celsius) og har en afvigelse på +/- 0,5 grader. Den normale kropstemperatur ligger fra 35,8 til 37,8 grader. Apparatet husker 32 målinger tilbage og slukker af sig selv efter 30 sekunders inaktivitet. Kan nemt anvendes til børn.

Bruger 1 stk. 9V-batteri, som er inkluderet.

Certificeret i henhold til EN 60601-1:2006+A12:2014.

Best.enhed: stk.

Verdenskendte mærker hos Lyreco