Möt några av våra miljövänligare leverantörer

Möt några av våra miljövänligare leverantörer

AccoBrands 2

Acco

Visa att du tänker på miljön.

ACCO Brands har välkända varumärken med lång historik,  vissa går tillbaka till 1800-talet. För oss är det enormt viktigt med hållbarhet och hur våra produkter påverkar miljön. Produkterna ger dig inte bara glädje och fullgör dina uppgifter, flertalet är dessutom klimatkompenserade, tillverkade av återvunnet material och är återvinningsbara. Såklart stärkts allt av flera miljöcertifieringar.

Clemondo 2

Clemondo

Omtanke är vår viktigaste ingrediens.

Vår vision, år 2030 ska vi ha noll utsläpp till mark, vatten och luft, samt noll påverkan på arbetsmiljön. Vi kallar det Nollbarhets visionen, att uppnå det i vår verksamhet och även hos våra kunder. Ett viktigt steg mot detta är vår serie Greenium som är en unik rengöringsserie som är växtbaserad och svensktillverkad.

Tork 2

Tork

Att välja produkter från Tork är ett enkelt sätt att förbättra företagets hållbarhetresultat. Som en del av Essity, ett av världens mest hållbara företag, erbjuder Tork effektiva produkter och tjänster som minskar ditt företags miljöpåverkan och bidrar till ett cirkulärt samhälle.

Metsä 2

Metsä

KATRIN ÄR CLEAN & GREEN! För att göra vardagen enklare och hälsosammare, ser vi till att våra toalettlösningar är miljövänliga, enkla att hantera och hygieniska att använda.

Pilot.jpg

Pilot

På Pilot engagerar vi oss för att begränsa hur vi påverkar planeten. Vårt arbete baseras på fyra R; recycle, refill, reduce och reclaim. Dessa innebär begränsad användningen av plast i pennor och förpackningar, påfyllningsbara pennor och samarbeten för att minska plast i våra vattendrag.