Attraktiv toalett med Lyreco

Skapa en attraktiv toalett på din arbetsplats

Att ha tillgång till en toalett är något som vi svenskar tar för givet. Tyvärr är det inte så för alla människor runt om i världen. Flera miljarder människor tvingas leva utan en toalett och det är också därför vi har en internationell toalettdag som äger rum den 19 november varje år.  Detta är en dag för att uppmärksamma de på jorden som inte har tillgång till en toalett.

Vi i Sverige är lyckligt lottade som har tillgång till toaletter och enligt arbetsmiljöverket ska det på befintliga arbetsplatser finnas toaletter tillgängliga för alla som behöver använda dem.

Hur skapar du en attraktiv toalett?

Att skapa en attraktiv toalett på arbetsplatsen är viktigt för att förbättra medarbetarnas välbefinnande och upplevelse. En välkomnande toalett kan öka trivseln på arbetsplatsen och uppmuntra till en positiv arbetsmiljö. Här är några viktiga aspekter för att skapa en attraktiv toalett:

  • Renlighet och underhåll: En ren och välskött toalett är avgörande för att skapa en positiv upplevelse. Regelbunden städning och underhåll är nödvändigt för att upprätthålla renlighet och hygien.
  • Tillgänglighet: Toaletten bör vara tillgänglig för alla anställda, inklusive personer med funktionsvariationer och särskilda behov.
  • Hygienartiklar: Se till att det finns tillräckligt med hygienartiklar som handtvål, pappershanddukar, toalettpapper och luktförbättrare. En fullt utrustad toalett bör även innehålla en dispenser med mensskydd som smidigt går att fylla på med bindor, tamponger och trosskydd för en bekväm och trygg vardag.
  • Sunt förnuft: Lämna toaletten i samma skick som du fann den, det kommer öka trivseln på ett enkelt sätt.
Toalettpapper från Lyreco

Välj rätt toalettpapper

När det gäller att välja rätt toalettpapper för arbetsplatsen är det viktigt att balansera komfort, hållbarhet och användarvänlighet. Prioritera mjukhet för att skapa en behaglig upplevelse för de anställda. Välj också toalettpapper med tillräcklig styrka och tålighet för att klara av arbetsplatsens högre användning. För att undvika problem med avloppssystemet, satsa på toalettpapper som är snabbt upplösligt i vatten. Till sist är hållbarhet en viktig aspekt, så överväg att välja toalettpapper tillverkat av återvunnet material för planetens bästa.

Vi på Lyreco erbjuder toalettpapper i alla dess former och från en mängd välkända varumärken. Allt från papper med flera lager till varumärken som Katrin och Tork. Leverera en fantastisk arbetsdag med högkvalitativt toalettpapper från oss på Lyreco.

UPPTÄCK VÅRT TOALETTPAPPER HÄR

En attraktiv toalett på arbetsplatsen kan göra en stor skillnad för medarbetarnas trivsel och upplevelse. Genom att investera tid och resurser i att skapa en tilltalande och funktionell toalett, kan arbetsplatsen förbättra både välbefinnandet och produktiviteten hos de anställda.