Tork header VOM - Lyreco

Höj välbefinnandet på arbetsplatsen med Tork hygienlösningar!

Idag bryr anställda sig om hygien, hälsa och välbefinnande mer än någonsin. Men oroa er inte! Tork finns här för att minska stressen kring kontorshygien, så att ni kan fokusera på er verksamhet. 
 
Oavsett storlek på ert kontor kan Tork hjälpa er att skapa en ren och säker arbetsmiljö som resulterar i att anställda och besökare känner sig bekväma, sedda och trygga. 
Från er reception och era mötesrum till era toalettutrymmen. De har alla hygienlösningar ni behöver för att möta medarbetarnas förväntningar, överallt på ert kontor. Här kommer inspiration och tips på produkter för olika utrymmen som kan hjälpa till att höja välbefinnandet på just er arbetsplats.

Reception:

Det första som välkomnar och som är ansiktet utåt på de allra flesta arbetsplatser och kontor är receptionen. För att skapa ett bra första intryck redan här och som håller i sig länge är Torks certifierade hygienlösningar "easy-to-use" att rekommendera för att inkludera alla. 1 av 2 medarbetare har numera högre krav på hygien på sin arbetsplats*

Tork sanitizing

Tork S4 Handdesinfektion

 

Tork hygiensystem

Tork S4 Dispenser

tork hygienställ 2

Tork S1 Hygienställ

 
 
*2020 Essity Essentials Initiative Undersökning med fler än 15 000 
respondenter i 15 länder i åldrarna 16–85 år

Kontorsutrymmen och konferensrum:

Håll hög standard på kontorsutrymmen och konferensrum med specialdesignade hygienlösningar. För arbetsplatsen ska handla om arbete, inte dålig kontorshygien. 

Tork wet wipes ny

Tork Wet Wipes Ytdesinfektion

 

Tork handdesinfektion alkohol

Tork Handdesinfektion Skum

Tork dispenser H2

Tork H2 Handduksdispenser

Toalettutrymmen:

Att alltid ha påfyllt med hygienprodukter i toalettutrymmen har aldrig varit viktigare. Därför hjälper Torks lättunderhållna och påfyllningsbara hygienlösningar er att säkerställa att produkterna alltid finns tillgängliga för alla besökare. 73 % av medarbetare använder pappershanddukar för att undvika att vidröra olika ytor såsom dörrhandtag på toalettutrymmen*

Tork dispenser S4 ny

Tork S4 Tvåldispenser

 

Tork T7 Dispenser Ny

Tork T7 Toalettpappersdispenser

Tork H5 Handduksdispenser Ny

Tork H5 Handduksdispenser


 
*2020 – Undersökning utförd i april 2020 av United Minds i samarbete med CINT. Undersökningen omfattade sju marknader: Storbritannien, USA, Kina, Tyskland, Frankrike, Spanien och Sverige. Totalt 7 067 personer svarade på undersökningen. 

Fikarum:

Fikarum ska handla om att koppla av, utan oro för bakterier. Så, låt era anställda återhämta sig i en ren, bekväm miljö med hygienlösningar för alla. 
 

Tork M1 Torkrulle

Tork M1 Torkrulle

 

Torkrulle M1 Rengöringsdukar

Tork M1 Avtorkningspapper

Tork Servettdispenser ny

Tork Servettdispenser

Hela kontorsbyggnaden:

Säkerställ ett rent och hygieniskt kontor. Från ytrengöring till handhygien - Tork har allt ni behöver för att möta era anställdas förväntningar på en hög hygienstandard, överallt på ert kontor. 

Tork Microfiberduk ny

Tork Microfiberduk

 

Tork ytdesinfektion Spray

Tork Ytdesinfektion Spray

Tork dispenser bärbar

Tork Bärbar Dispenser

 

Lyreco tillsammans med Tork finns här för att underlätta kontorshygienen och höja välbefinnandet på arbetsplatsen. Så, oavsett storlek på ert kontor och vilka behov ni än har så har vi de rätta hygienlösningarna för er!

 

Tork hygienlösningar