laminator från Leitz och GBC där en man och två kvinnor sitter och laminerar

Kvalitet och design för en trygg och trivsam arbetsplats

Laminera dina dokument för en professionell look
AccoBPSkyddaBevara

Skydda och bevara

Laminering är en effektiv teknik för att skydda och bevara viktiga dokument, både hemma och på arbetsplatsen. En A3- maskin kan laminera alla storlekar upptill A3 och en A4-maskin laminerar upptill A4. Viktigt är att se till att det är minst 3 mm på alla håll av laminatet om du vill att den ska vara vattentät.

AccoUndervisning

Laminerade undervisningsmaterial

I skolan är det vanligt att man laminerar för att kunna återanvända undervisningsmaterial och för att det ska bli mer tåligt. Det finns även laminat med självhäftande sida som passar utmärkt till att göra egna klistermärken av, vilket kan underlätta i den anpassade grundskolan.

AccoSparaTid

Spara tid

Den enda automatiska lamineringsmaskinen på marknaden är till för dig som laminerar mycket åt gången eller ofta. Tidsbesparande genom att du inte behöver stå vid maskinen när den laminerar ark efter ark – upptill 30 st i taget.

AccoGörRätt

Gör rätt – varje gång

Med den patenterade innovationen Unique Direction Technology (UDT), så lägger man alltid laminatet åt rätt håll med hjälp av pilarna på laminatet. När man sedan laminerat så försvinner pilarna! På så vis gör du rätt varje gång!

Om du använder rengöringsark regelbundet så kan du dessutom förlänga maskinens livslängd.

AccoTjocklek

Laminattjocklek

Tjockleken på laminaten väljer man beroende på vad man är ute efter. Vill man ha ett slitstarkt och stadigt resultat väljer man en högre tjocklek, till exempel 125 mikron. Vill man laminera flera sidor som ska in i en pärm eller kunna vikas, väljer man en tunnare laminat såsom 80 mikron. Viktigt är också att kontrollera vilken lamineringstjocklek din lamineringsmaskin kan ta innan du väljer laminat.

Utvalda produkter

Laminat GBC A4 125mic matt 100/FP

lamineringsfickor

Lamineringsmaskin GBC Fusion+ 6000L A3

svart gbc lamineringsmaskin

Lamineringsmaskin LEITZ Office Pro A3

grå och vit leitz lamineringsmaskin

Laminat LEITZ A4 UDT 100 mic. 100/FP

lamineringsfickor från leitz

Lamineringsmaskin GBC Foton 30 A3 Auto

svart lamineringsmasking från gbc

Laminatkassett GBC Foton 30 100 Mic

Laminatkassett GBC Foton 30 75 mic

 Varumärken du kan lita på

gbc och leitz logotyper