DokumentförstörareTopp

Arbeta säkert med dokumentförstörare från Leitz & Rexel

AccoStörreMackbehov

För större makuleringsbehov

För dig som har behovet att makulera ofta och flera ark i taget, så rekommenderar vi en större maskin. Välj sedan en automatisk om du behöver makulera mycket åt gången. 

AccoLitetMackbehov

För litet makuleringsbehov

Oavsett om du jobbar hemifrån eller från kontoret så kommer man behöva ta hand om pappersdokument. När man makulerar mindre ofta eller färre antal sidor passar en mindre maskin bättre.

Automatisk makulering

Automatisk makulering

Makuleringen blir väldigt smidigt med automatisk inmatning. Du sparar tid och med en pinkod så kan du känna dig säker i och med ingen annan än du kan öppna facket efter att du lagt in dem i maskinen.

AccoHemmakontor

Hemmakontoret

Personuppgifter och företagsdokument behövs makuleras även om man arbetar hemma. Ta det säkra före det osäkra med en tyst dokumentförstörare som inte stör din arbetsro.

AccoSäkerhet

Säkerhet

Säkerhetsklassen bör motsvara den data som ska makuleras.

  • P4 rekommenderar vi som lägsta säkerhetsklass för personuppgifter. Genom korsskärning makulerar en P4-maskin ett A4-ark i 400 bitar. 
  • Behöver man högre säkerhet för t.ex. juridiska handlingar eller känsliga personuppgifter bör man välja P5 eller högre. P5 makulerar genom mikroskärning ett A4-ark i ca 2.000 bitar.
AccoSkotomdinmaskin

Sköt om din maskin

Vi rekommenderar att ha som vana att använda ett oljeark efter var tredje tömning, för att förlänga livslängden av maskinen. Oljearket smörjer knivarna. Det enda du behöver göra är att makulera oljearket!

Utvalda produkter

REXEL Optimum 100X

Rexel 100x

REXEL Optimum 300X

REXEL Automatisk 300X

REXEL Momentum X410

REXEL Momentum X410

LEITZ IQ Home Office

LEITZ IQ Home Off

LEITZ IQ Office P5

LEITZ Automatisk 150

LEITZ IQ Small Office 50

LEITZ Automatisk 50

Varumärken du kan lita på

rexel och leitz logotyper