Vi stärker ert varumärke

För att förenkla vardagen arbetar vi efter konceptet BRANDSPACE vilket kortfattat innebär; ett utrymme där vår kunds varumärke visualiseras och bör utnyttjas för att bygga varumärke och igenkänning. Det vi erbjuder dig som kund är en genomlysning av dina olika verksamhetsområden för att identifiera olika BRANDSPACE, varefter vi utvecklar en strategi tillsammans med dig för att stärka ert varumärke både externt men även internt mot er egna organisation och intressenter.

BRANDSPACE inkluderar ofta flera delar av vår kunds verksamhetsområden, från arbetskläder och eventklädsel till startkit för nyanställda samt den tryckta kommunikation likväl som den perfekta personalgåvan - gåvokortet; där mottagaren själv kan välja efter eget önskemål. Genom BRANDSPACE säkerställer ni att ert bolag kommuniceras på ett enhetligt och professionellt sätt genom hela er organisation, samtidigt som ert varumärke utvecklas över tid.

två huvuden med en pil ovanför

Vad betyder vårt koncept för dig som kund?

Vi är helt unika vad gäller kombinationen av produktgrupper och tjänster så som in-house förädling, design och specialproduktion. Detta tillsammans med vår e-handelslösning och distribution gör att vi kan erbjuda ett väldigt konkurrenskraftigt och unikt koncept till alla våra kunder. Genom att kombinera er beställning med övrigt produktutbud hos oss på Lyreco så sparar ni inte bara kostnader utan bidrar även till en mer hållbar framtid med hjälp av samfrakt.

Vårt miljöarbete och program, Easy on the planet, ger er som kund en möjlighet att minimera er miljöpåverkan och göra planeten till en lite bättre plats. Lägger ni detta i kombination med konkreta åtgärder som vi erbjuder i form av trädplantering eller varför inte ta del av vårt cirkulära återvinningsprogram för textilier så har ni ytterligare anledningar att välja oss som samarbetspartner.

Vårt erbjudande

Vår värdekedja innebär att er verksamhet får de bästa förutsättningarna att arbeta på ett tryggt, effektivt och framgångsrikt sätt med en pålitlig samarbetspartner.

händer som skissar på att pappersark

Produktutveckling

Vi har kontroll på hela värdekedjan åt er som kund. I vår värld innebär det att vi har anställda designers och produktutvecklare som tar fram kreativa och väl anpassade produkter eller hela sortiment. Vi har tuffa krav  som våra underleverantörer behöver säkerställa och vi följer noggrant upp utförande och verklighet med både interna samt externa kontroller.

lyreco lager

Inköp och produktion

Vi identifierar era behov och utifrån det ansvarar vi för produktion, finansiering, transport och lagerhållning av de varor vi gemensamt beslutat. Vi besitter en väldigt bred leverantörsbas där vi arbetar med välkända varumärken samtidigt som vi också tar fram helt unika produkter direkt i fabriker runt om i världen, allt för att matcha ert önskemål.

en man och en kvinna gör high five

Kundupplevelse

Vårt kundteam gör sitt yttersta för att ge er som uppdragsgivare en så enkel och smidig vardag som möjligt. Vi tar fram en e-handelslösning som går hand i hand med era önskemål. Allt du och din organisation behöver göra är att lägga beställningar så ser vi till att rätt produkt hamnar på rätt plats inom utsatt tid och med den kommunikation som är avsedd!