en illustration av lyrecos lager

E-handel och logistik

en person som sitter vid en bärbar dator

E-handel

Mycket mer avancerat än enbart en webbsida

Vi har under åren utvecklat och byggt en modern e-handelsplattform som vi arbetar kontinuerligt med för att möta framtida trender och behov. Vi anpassar vår funktionalitet utefter vår kunds behov och skulle vi mot förmodan sakna något så adderar vi det till vårt utvecklingsteam, vilket innebär att ny funktionalitet adderas löpande.

Exempel på några utvalda delar är integrerad printlösning som innebär att du som kund har tillgång till en e-handelsportal för allt ditt material inklusive dina trycksaker så som visitkort med mera.

en kvinna står vid ett rullband på ett lager

Oslagbar logistik

Vi är näst intill världsmästare vad gäller lager och distribution! Som kund till Lyreco Branding Solutions garanterar vi en distributionslösning som möter era förväntningar och organisationens krav. Vi tar hand om lagerläggning, finansiering, sourcing/produktion och självklart distribution enligt era önskemål.

För att erbjuda flexibilitet och valmöjlighet så kombinerar vi sortiment och förädling efter ert behov där vår interna förädlingsavdelning säkerställer er grafiska profil. Låt oss visa hur vi kan hjälpa er att effektivisera, minimera risker och samtidigt få kontroll på era kostnader!