Nespresso Coffe environment

Nespressos kaffekapslar - Vilken smak är din favorit?

Ristretto

Ristretto

Ett kaffe med en intensiv och rostad karaktär. I detta kaffe döljer sig djupa toner av kakao och smakfulla toner av trä.

Ristretto intenso

Ristretto intenso

Ett rostat, bittert och fylligt kaffe. Dess kryddiga peppartoner och inslag av träaromer visar sig i dess tjocka crema.

Finezzo

Finezzo

En mild men försiktig syra gömmer sig i Finezzo. En lätt rostning ger dessa Etiopiska och Latinamerikanska Arabicabönor sina friska och blommiga toner.

Intenso

Intenso

En intensiv blandning av Latinamerikanska och Afrikanska bönor med toner av kakao.

Leggero

Leggero

En härlig blandning av Sydamerikanska Arabica- och Robustabönor ger Leggero en välbalanserad karaktär av milda toner av kakao och rostade korn.

Decaffeinato

Decaffeinato

Decaffeinato är en smakrik blandning, i både dess tjocka crema och i kaffet. En subtil ton av kakao och kraftfullt rostade korn gömmer sig i kaffet. De starka aromerna ger denna Nespresso decaf en intensitet som utmanar dig.

Forte

Forte

En kort mediumrostning utvecklar Fortes maltiga och rostade toner, medan de fruktiga inslagen finns kvar.

Caramello

Caramello

Kombinationen av den perfekta balansen mellan tonerna av rostade Arabicabönor från Central- och Sydamerica och den naturliga aromen av karamell ger Espresso Caramel en oväntad karaktär med en mjuk sötma.

Vanilio

Vanilio

Dyk in i drömmarnas land med denna värmande vaniljkaffe. Där bakom gömmer sig toner av rostat korn och malt som kommer från de Sydamerikanska arabicabönorna.

Nocciola

Nocciola

Den fylliga rostade hasselnötssmaken i Caffè Nocciola är en blandning av sydamerikanska Arabica-bönor från Brasilien och Colombia. En otrolig duett!

Bianco Delicato

Bianco Delicato

Citrustoner och djupa toner av frukt från Kenyanska och Indonesiska arabicabönor. Extremt lätt rostning som ger silkeslen, söt karaktär, och lyfter fram toner av karamell och kex.

Bianco Intenso

Bianco Intenso

Balanserad blandning av Colombianska och Etiopiska Arabicabönor. Kaffevarianten är skapad för att drickas med mjölk. Rostningen av de noggrant utvalda Arabicabönorna är uppdelade i olika omgångar för att få fram dess unika karaktär. När mjölk tillsätts framhävs toner av rostat korn och nötter.

Brazil

Brazil

Detta eleganta och delikata kaffe, som varken är bittert eller surt och är medlem i Origin-familjen. Dess klassiska brasilianska smak förstärks av toner från lätt rostat korn. Ett vinnarkaffe som är mångsidigt och smidigt.

Colombia

Colombia

Nespressos Origins har en unik aromatisk profil och smaken avspeglar traditionerna i det specifika området där bönorna odlas. Varje Origin kommer från en geografisk plats med ett enda ursprungsland.

Guatemala

Guatemala

Guatemala är en av medlemmarna i Origin-familjen. Kaffet har intensiva och torra toner med inslag av rostade korn. Det ger kaffet en eleganta bitterhet och mjuk konsistens. Klassiska toner av rostade korn från Robustan avrundas med Arabicans botaniska toner som tillför blandningen dess komplexitet.

Congo

Congo

Congo Organics fruktiga och nötiga tonerna framkallar ett leende på läpparna. Avnjuts bäst som Lungo eller Espresso och om du tillsätter mjölk träder de söta tonerna av nötter och kakor fram.

India

India

India är medlem i Orgin-familjen. Aromerna i kaffet återger tydligt dess ursprung. En touch av kryddnejlikor, muskotnöt och peppar gömmer sig i denna blandning. Kaffeplantorna växer i skuggan av stora träd i södra Indien.

Peru

Peru

Peru Organic är en av medlemmarna i Origin-familjen. Ett fruktigt kaffe med tydligt botaniska inslag. Kaffets fina syra är vackert balanserad mot den kontrasterande doften av rostat korn.