ToppBannerGorDittKaffe

GOTT KAFFE GÖR DINA DAGAR BÄTTRE

Bara det bästa är gott nog. Därför odlar Nespresso kaffe av högsta kvalitet för att ge dig en bättre upplevelse och inspirerande fikapauser. Det finns sorter för varje smak, varje humör och när som helst på dagen.
Roots

KVALITETSKAFFE FRÅN RÖTTERNA

Att göra en perfekt kopp kaffe med rätt smak, värme och crema kräver inte bara en Nespresso professional-maskin utan också den högsta kvaliteten på kaffet.

VAD VÄLJER DU?

EKOLOGISKT, KOFFEINFRITT ELLER SMAKSATT?

Kaffe Kapslar

Nespresso använder sig av två typer av bönor, Robusta och Arabica. Robusta bidrar med tyngd, kropp, textur och rena kaffearomer till din kopp. Arabica, som representerar 90 till 95% av kaffet i blandningarna, bidrar med finess, syra och elegans.

Kaffekoppar

Vilket kaffe väljer du?

HITTA JUST DIN PERFEKT ANPASSADE KAFFELÖSNING!

ZeniusNew

NESPRESSO ZENIUS kompakt, snabb och enkel

Nespresso Zenius är vår mest kompakta företagsmaskin som levererar samma höga kaffekvalitet, smak och variationer som våra större maskiner. Zenius skapar härliga fikastunder på mindre kontor och är den perfekta lösningen för hotellrum. Den smarta stand by-teknologin ger en energibesparing på upp till 90% och värms upp på bara 30 sekunder.

MomentoNew

NESPRESSO MOMENTO innovativ maskin i tidlös design

Nespresso Momento är den bästa kaffelösningen för företag. Inspirerad av den nya tidens arbetsplatser skapar Momento en helt ny kaffeupplevelse med innovativa detaljer som kapseligenkänning, kopprekommendation, Americano-recept för en längre kopp svart kaffe samt smarta lösningar för förebyggande service. Momento har en tidlös design och en teknologi som är byggd för att hålla.

AguillaNew

NESPRESSO AGUILA en fantastisk baristamaskin

Nespresso Aguila är den bästa Baristan för behov med stora volymer, med överlägsen mjölkkvalitet. En design som signalerar estetik, hantverk och användarvänlighet. Med en enda knapptryckning tillreder Aguila flera olika varma och kalla Nespresso-recept. Dess smarta och driftssäkra teknik innebär tidseffektivitet, energibesparingar och enkelhet.