ToppBannerSegmentNespresso

Gör det bästa valet för din arbetsplats!

Vi har skräddarsydda kaffelösningar för att passa just din verksamhet
Office nespresso

Kontoret

Kvalitetskaffe är idag en mycket viktig del för varje kontor, en fantastisk kopp kaffe kan göra mycket. Den kan öppna en konversation, avsluta en affär och få anställda och kunder att känna sig speciella. Nespresso har en maskin som passar just dig och ditt kontor, oavsett om du vill ha maskinen ståendes i receptionen, mötesrummet eller i köket. Med Nespressos kaffeutbud på ditt kontor kommer du enkelt kunna tillaga läckra ”flat whites”, cappuccinos eller lattes med en enda knapptryckning.

Nespresso_Restaurant_Table

Restaurangen & cafét

Erbjud dina kunder ett ögonblick att minnas!

Vi vet hur viktigt det är att ta hand om sina kunder och att det är detaljerna som gör skillnaden. Din framgång beror både på den service du ger och på att du kan förmedla samma kvalitet, om och om igen. Nespressos kaffesortiment består av olika kaffeblandningar var och en med sin egen personlighet, distinkta aromer och de autentiska egenskaperna hos dess ursprung. Varje Nespresso-kaffe är kategoriserad efter koppstorlek och intensitet. Vi erbjuder olika sorters kaffe som kan avnjutas som Ristretto, Espresso, Lungo eller koffeinfritt både svart och med mjölk.

NespressoHotell

Hotellet

Upptäck vårt breda utbud av kaffeblandningar som passar att avnjutas när som helst på dagen. Varje blandning har sin egen distinkta personlighet och förkroppsligar själen av dess ursprung. Varje Nespresso-kaffe är designad för att garantera dina hotellgäster absolut avkoppling och njutning och passar alla tillfällen och smaker. Oavsett om ni behöver en maskin till lobbyn, gästrum, konferens- eller mötesrummet, bankett-, restaurang- eller barområden så hittar du en skräddarsydd lösning för varje miljö med Nespresso.