SAFETY SOLUTIONS

Onze PBM-experts staan klaar om u te helpen!

Ons toegewijde PBM-team beschikt over alle noodzakelijke professionele vaardigheden en productkennis om uw organisatie bij te staan. Wij werken samen om u de beste werkplek- en PBM-oplossingen te bieden voor elk individueel veiligheidsprobleem in risicovolle omgevingen.

Red man 5

Bescherm uw werknemers

Met bijna 90 jaar aan expertise staan wij klaar om u te ondersteunen met bewezen veiligheidsoplossingen, onderhoud van veiligheidsuitrusting en Face Fit-tests. Onze inzet is om u te helpen bij het beheren van uw veiligheidsuitrusting met behulp van innovatieve platforms. Ons ultieme doel is het optimaliseren van de veiligheid op de werkplek. Dit doen we door hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) aan te bieden, geavanceerde beheersystemen te implementeren en grondige kennis van veiligheidsnormen en nalevingsvereisten toe te passen voor oplossingen op de werkplek. Hierdoor kunt u zich vol vertrouwen richten op wat het belangrijkst is.

Employee Safety Manager

De Employee Safety Manager (ESM) is een geavanceerd online platform waarmee u op individueel niveau het volledige proces van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) kunt beheren, waaronder kledingpakketten, veiligheids- en beeldschermbrillen, en op maat gemaakte gehoorbescherming. Het ESM-platform biedt inkoopmanagers inzicht in welke producten of artikelen door welke werknemer worden gebruikt, inclusief gedetailleerde informatie over de aankoopdatum, vervangingsdatum en eventuele beschikbare budgetten per werknemer. Werknemers hebben de mogelijkheid om hun eigen kleding online te bestellen en afspraken te maken met de dichtstbijzijnde opticien, audicien of orthopeed, alles volgens de vooraf vastgestelde afspraken en richtlijnen binnen uw organisatie. Een transparante en efficiënte communicatie is gegarandeerd, aangezien alle betrokken partijen voortdurend op de hoogte worden gehouden van de voortgang van het proces via notificatiemails. Met het ESM-platform kunt u de veiligheidsuitrusting en -behoeften van uw werknemers nauwkeurig en doeltreffend beheren, waardoor u een veilige werkomgeving creëert en tegelijkertijd zorgt voor een soepel en gestroomlijnd proces.

Meer informatie over de ESM

What is ESM

Safety Equipment Manager

De Safety Equipment Manager (SEM) is een online platform waar u de inspecties en het onderhoud kunt beheren van al uw persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE), gereedschappen en andere apparatuur die onderhevig zijn aan wettelijke bepalingen over inspecties of kalibratie voor valbeveiliging, adembescherming, gasdetectie, eerstehulpapparatuur en brandblussers.

Het platform geeft inzicht in welke afdeling en op welke locatie de apparatuur is opgeslagen. En het geeft aan welke manager verantwoordelijk is voor welk apparaat.

Het platform geeft waarschuwingen per e-mail als de inspectiedatum van uw apparatuur bijna verloopt. Wij zorgen voor de noodzakelijke inspectie en/of het noodzakelijke onderhoud en de resultaten van de inspectie en/of het onderhoud worden in SEM geregistreerd. U kunt ook het inspectie- of onderhoudsrapport van de voltooide inspecties downloaden.

SEM is het aanbevolen platform om de geldende regelgeving te volgen en gemakkelijk te kunnen voldoen aan lokale en internationale voorschriften zoals ISO.

Laat me de site zien

SEM