Duurzame Selectie

Lyreco's Duurzame Selectie #3


 
 

Een zomerse derde editie van Lyreco’s Duurzame Selectie. In de komende maanden een after work feestje gepland staan? Met deze producten uit Lyreco’s Duurzame Selectie maak je van jouw feestje zeker een onvergetelijke ervaring.

Cheeky Panda

The Cheeky Panda Bamboerietjes

Maak je drankjes extra feestelijk met de vrolijke bamboerietjes van The Cheeky Panda. En het beste? Deze rietjes worden niet zompig zoals papieren rietjes zodra ze nat worden. Ze blijven gewoon stevig. Gemaakt van 100% FSC-gecertificeerde bamboe, volledig vrij van plastic en ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Sure grillreiniger

Sure grillreiniger

Vier de zomer met heerlijke BBQ's en laat je niet tegenhouden door het schoonmaken achteraf. Met de grillreiniger van Sure is jouw BBQ in een handomdraai weer stralend schoon. Gemaakt van plantaardige ingrediënten uit hernieuwbare bronnen, zorg je niet alleen voor een schoon resultaat, maar ook voor een betere toekomst.

Bistrotafel

Paperflow bistrotafel

Creëer de perfecte setting voor je vrijdagmiddagborrels en zomerse feestjes met onze Paperflow bistrotafel. Gemaakt van 100% gerecycled zwart staal en een zwart gelakte MDF-plaat, biedt deze tafel een verantwoorde en stijlvolle plek om hapjes te serveren.

Bistrostoel

Paperflow bistrostoel

Maak de set compleet met de bistrostoelen van Paperflow. De zitting en de rugleuning van de stoelen is uitgevoerd in polypropyleen en zijn daardoor makkelijk schoon te maken. Kant-en-klaar geleverd, zo heb jij meer tijd om te genieten van de goede gesprekken en gezelligheid. Tot slot zijn de stoelen net als de bistrotafel 100% recyclebaar!

Green commitment

Lyreco’s Duurzame Selectie producten

We willen de overgang naar een circulaire economie maken. Dit betekent duurzamere alternatieven bieden voor al onze producten, de recyclebaarheid verbeteren en afvalrecyclingoplossingen aanbieden. Met onze duurzaamheidsmeting kun je producten selecteren in de Planet, People en Community lijnen. Herkenbaar aan 'Sustainable Selection' in de webshop.

Meer over duurzaamheid