seurana helping people

Lyreco Finland ja Seurana yhteistyöhön tärkeän asian puolesta

Olemme aloittaneet yhteistyön vanhusystäväpalvelu Seurana Oyn kanssa. Seurana tuottaa luotettavaa virkistystä, hyvinvointia ja seuraa vanhuksille kaikkialla Suomessa. Lyreco Finland on saanut mahdollisuuden tukea Seuranan toimintaa yrityskummiuden kautta. Kummivanhustoiminnan tavoitteena on osallistaa yrityksiä mukaan yhteiskunnallisiin talkoisiin Onnellisen vanhuuden edistämiseksi.

Kummiyrityksenä Lyreco mahdollistaa omalle kummivanhukselleen säännölliset viikottaiset tapaamiset saman tutun Seuralaisen kanssa. He viettävät viikoittain aikaa yhdessä jutustellen, ulkoillen, kahvitellen tai vaikkapa hoidellen asioita. Kummivanhustoiminnan avulla ehkäistään ikäihmisten ja muistisairaiden yksinäisyyttä ja edistetään hyvinvointia. Ystävätapaamisilla on positiivinen vaikutus toimintakykyyn ja mielialaan.

”On ilo aloittaa yhteistyö Lyrecon kanssa, joka yrityksenä edustaa samanlaisia arvoja. Mahtavaa saada Lyreco mukaan muiden kummiyritysten joukkoon”, Seurana Oy:n perustaja sekä toimitusjohtaja Mirka Saarinen toteaa.

Lyrecolaiset saavat seurata kummivanhuksen ja hänen Seuralaisen kuulumisia viestien avulla. Saamme terveiset parivaljakon yhteisistä tekemisestä kuukausittain. Tässä ensimmäiset terveiset: “Uusi ystävyys on alkanut aurinkoisissa tunnelmissa. Seuralainen on tuonut turvaa ja juttuseuraa kävelylenkille. Maaliskuussa auringonpaiste on ilahduttanut ulkoilijoita ja pitkästä kävelystä onkin muodostumassa jo perinne. Parivaljakko on suunnitellut yhdessä tuumin myös kampaamokäyntiä.”

Lähtisikö teidänkin yrityksenne mukaan auttamaan? Lisätietoja yrityskummiudesta: https://seurana.fi/yrityksille/  

Seurana yhteistyö