COVID-19_low-scaled.jpg

ASIAKASTIEDOTE 26.3.2020

Seuraamme Lyrecolla tiiviisti koronavirus COVID-19 -tilannetta ja noudatamme sekä THL:n että viranomaisten antamia ohjeita. Lyrecon toiminta jatkuu normaalisti.

UUTTA: Tilaukset – toimitukset nyt myös koti-/etätoimistoihin
Toimitamme lähetyksiä yritysasiakkaillemme postilla kotiovelle myös kotitoimistoihin ilman minimitilausrajaa. Kotitoimistoon tehtäviin tilauksiin valitaan verkkokaupassa toimitustavaksi ”Kotitoimitus”. Kotitoimituksien toimitusmaksu on 15 €, alv 0% / lähetys.

Työvälineet etätyöskentelyyn
Moni on siirtynyt työskentelemään koti-/etätoimistoihin. Olemme koonneet yhteen etätyöhön sopivia tuotteita, joilla kotitoimistostakin saa ergonomisesti hyvin toimivan ja myös etäneuvottelut sujumaan vaivattomasti.  Valikoimaan pääsee tutustumaan tästä.

Yhteydenpito asiakkaisiin
Asiakaspalvelutiimimme palvelee normaalisti maanantaista perjantaihin klo 8:00 – 16:00 puhelimitse 010 500 1000 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lyreco.com. Myyntitiimimme käyttävät asiakaskontakteihin etätyövälineitä, puhelinta, sähköpostia ja Teams-tapaamisia.

Tuotteiden käsittely ja pakkaaminen
Tuotteita käsitellään (vastaanotto, asiakkaalle keräys, pakkaaminen) hanskat kädessä.

Tuotteiden toimitus / kuljettajat
Lyrecon omat kuljettajat käyttävät käsineitä ja hengityssuojaa.

Lähetysten noutaminen Lyrecolta
Lähetyksiä voi noutaa Lyrecon logistiikkakeskuksen noutopisteestä, Väinö Tannerin tie 3, Vantaa, maanantaista – perjantaihin klo 9:00 – 11:00. Noudoista tulee sopia erikseen tilauksen yhteydessä asiakaspalvelun kanssa, puh. 010 500 1000.

Jakelutoiminta asiakkaiden tiloissa

Lähikontakteja välttääksemme olemme lopettaneet tuotteiden jakamisen eri pisteisiin asiakkaiden tiloissa (ns. täsmäpaikkajakelu). Toimitamme tilatut tavarat vastaanottopisteeseen.

Hyllytyspisteet
Hyllytyspisteitä lukee ja täydentää aina henkilöt, jotka ovat terveitä eivätkä ole olleet ulkomailla edelliseen 14 vuorokauteen. Henkilöt käyttävät asiakkaan tiloissa hanskoja ja hengityssuojaa.
Jos kuitenkin hyllytyspiste on sellainen, ettei sitä tässä tilanteessa voi lukea ja täydentää, pyydämme siitä ilmoitusta ja voimme toimittaa tarvittavat tuotteet erillistilauksina. Erillistilauksia voi tehdä verkkokaupasta, asiakaspalvelusta tai omalta Lyreco-yhteyshenkilöltä.

Tuotteiden saatavuus
Koronavirus vaikuttaa joidenkin tuotteiden saatavuuteen. Olemme nostaneet varastomääriämme turvataksemme mahdollisimman hyvin tuotteiden saatavuuden. Tarjoamme myös korvaavia tuotteita aina, kun se on mahdollista. Lisätietoa tuotteiden saatavuudesta löytyy verkkokauppamme ajankohtaista-sivulta.