Nespresso what else

Nespresso Professional osaksi Lyrecoa

Lyreco laajentaa yhteistyötään Nespresson kanssa ja on ostanut Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa toimivan Premium Coffeen

 

Lyreco, Euroopan suurin työpaikkatarvikkeiden ja -ratkaisujen tarjoaja, on huhtikuun 2023 alussa ostanut Premium Coffee Oy:n koko osakekannan ja edustaa jatkossa Nespresso Professional -brändiä yksinoikeudella Suomessa.Yrityskaupan myötä Lyreco palvelee yrityksiä kattavammin heidän tarpeissaan ja samalla vastuullisten tuote- ja palvelukokonaisuuksien valikoima kasvaa

”Olemme hyvin innoissamme tuoreesta yrityskaupasta ja mahdollisuudesta vahvistaa asemaamme kahviasiantuntijana Suomen yritys- ja HoReCa-markkinoilla. Kahvio- ja taukotila-tuotteet ovat meillä jo entuudestaan vahva tuotealue ja kasvanut merkittävästi viime aikoina. Nespresso Professionalin myötä kasvaa myös kahvilaitteiden valikoimamme ja niihin liittyvät palvelut”, kertoo Lyreco Finlandin toimitusjohtaja Harri Helenius.

Nespresso-tuotteet tulevat osaksi Lyrecon varastovalikoimaa kesäkuun alusta lähtien. Kahvin ja kahvilaitteiden lisäksi Lyreco tarjoaa laitteiden huoltopalvelua ja eri rahoitusmahdollisuuksia. Lyrecon logistiikka ja paikallinen varastointi mahdollistaa Nespresso Professional -tuotteiden nopeat toimitukset seuraavaksi päiväksi kaikkialle Suomeen.

Nespressolla ja Lyrecolla on ollut pitkäaikainen liiketoimintasuhde jo vuodesta 1998. Yhteistyö käynnistyi Sveitsissä, ja muutaman viime vuoden aikana se on laajentunut Englantiin, Irlantiin, Walesiin, Skotlantiin, Unkariin ja Puolaan. Uusin kumppanuus alkoi vuonna 2022, jolloin Nespresso valitsi Lyrecon kumppanikseen Norjassa.

"Olemme vakuuttuneita, että kumppanuutemme Lyrecon kanssa, joka perustuu yhteisiin arvoihin ja sitoutumisena huippuosaamiseen, vahvistaa Nespresso-brändiä entisestään kahvin ystävien sydämissä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa", sanoo Simone Jansen, Nespresson Koillis- ja Etelä-Euroopan johtaja.

Asiakkaat voivat nyt näissä kolmessa maassa nauttia ainutlaatuisten Nespresso-hetkien ja Lyrecon ensiluokkaisen palvelun yhdistelmästä.

”Olemme iloisia voidessamme laajentaa strategista kumppanuuttamme Pohjois-Eurooppaan, ja odotamme innolla pääsevämme tarjoamaan Lyrecon asiakkaille upeita kokemuksia Nespresso-tuotteilla. Toivotamme myös Premium Coffee -tiimit lämpimästi tervetulleiksi Lyreco-konserniin ja hyödynnämme mielellämme heidän asiantuntemustaan”, toteaa Lyrecon toimitusjohtaja Gregory Lienard.

Lyreco_Finland_Nespresso_tiedote

###

Mediatiedustelut Suomessa:

Toimitusjohtaja Harri Helenius harri.helenius@lyreco.com 

Kehitysjohtaja Pasi Vesterinen pasi.vesterinen@lyreco.com

Lyreco

Vuodesta 1926 toiminut Lyreco on perheyritys ja johtava työpaikkatarvikkeiden ja -ratkaisujen toimittaja. Konserni toimii suoraan 25 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Lyrecon 12 000 työntekijällä on yhteinen missio: olla edelläkävijöitä, jotka mahdollistavat vastuullisesti kaiken mitä työpaikoilla tarvitaan, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen. Lisätietoja Lyrecosta: https://lyreco.com/group/.

Nestlé Nespresso SA

Nestlé Nespresso SA on edelläkävijä korkealuokkaisen annospakatun kahvin tarjoajana.  Yritys tekee yhteistyötä yli 140 000 viljelijän kanssa 18 maassa AAA Sustainable Quality™ -ohjelmansa kautta. Ohjelman tarkoituksena on juurruttaa kestävän kehityksen mukaisia käytäntöjä maatiloille ja niiden lähiympäristöön.  Vuonna 2003 yhteistyössä NGO Rainforest Alliancen kanssa käynnistetty ohjelma auttaa parantamaan sadon laatua ja määrää, varmistamaan korkealaatuisen kahvin tuotantoketjun vastuullisuuden ja parantamaan viljelijöiden ja heidän paikallisyhteisöjensä elintasoa.

Vuonna 2022 Nespresso saavutti B Corp™ -sertifioinnin ja liittyi sen myötä kansainväliseen liikkeeseen, johon kuuluu 4 900 tavoitteellisesti johdettua yritystä, jotka täyttävät B Corpin tiukat yhteiskunta- ja ympäristövastuun sekä läpinäkyvyyden kriteerit.

Veveyssä Sveitsissä pääkonttoriaan pitävä Nespresso toimii 81 maassa, ja sillä on 13 000 työntekijää. Vuonna 2021 sen maailmanlaajuiseen jälleenmyyntiverkostoon kuului 802 myymälää. Lisätietoja Nespresson yrityssivustolla: www.nestle-nespresso.com

Jos sinulla on kysymyksiä toiminnastamme tai sinulle tärkeistä asioista, ollaan yhteydessä!
Täytä alla oleva yhteydenottolomake. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.