Untitled-design-3.jpg

Lyreco jatkaa Hanselin esitystekniikan laitteiden ja palveluiden puitesopimustoimittajana

Julkisen sektorin hankintatoimen yhteishankintayhtiö Hansel Oy on 1.4.2020 allekirjoittanut Lyreco Finland Oy:n kanssa Esitystekniikan laitteet ja palvelut 2020 -puitesopimuksen esitysteknisten (AV) laitteiden ja palveluiden toimittamisesta julkisen sektorin asiakkaille. Lyreco toimi Hanselin sopimustoimittajana myös kaudella 2016 – 2020. Nyt allekirjoitettu sopimus on 2+2-vuotinen.

Kaupungit, kunnat ja kuntayhtymät, valtion virastot ja laitokset sekä valtion liikelaitokset voivat hyödyntää puitesopimusta ja hankkia tarvitsemansa AV-ratkaisut Lyrecolta.

”Av-ratkaisujen kysyntä on ollut jo edellisellä sopimuskaudella kasvussa. Nykyaikaiset AV-ratkaisut tuovat aivan uutta ulottuvuutta ja toiminnallisuuksia opetukseen, kokouksiin jne.” kertoo Lyrecon myyntijohtaja Risto Wolin. ”Nyt vallalla oleva tilanne vielä korostaa uuden teknologian tärkeyttä, kun sekä opetus että kokoukset ovat siirtyneet verkkoon.”

Jatkokauden saaminen ilahduttaa Risto Wolinia. ”Olemme viimeisen neljän vuoden aikana saaneet olla mukana toimittajana monissa mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa. Panostamme laatuun; asiantuntijamme osaavat tarjota juuri oikeat tekniset ratkaisut, hoidamme asennukset sovitusti ja tarkastamme, että kaikki on asiakkaalle käyttövalmiina. Vastaamme projektista kokonaisvaltaisesti, asiakkaalle helpoksi tehtynä.”

Lyreco on toiminut kuntasektorin sopimustoimittajana AV-ratkaisuille jo vuodesta 2011 ja on alan johtava sopimustoimittaja julkisella sektorilla. Lyrecolla on puitesopimus KL Kuntahankintojen kanssa ajalle 2019 – 2023. Lyreco toimii sopimustoimittajana myös eri kaupungeille kuten Helsinki, Tampere ja Oulu.

Lyrecolla on oma AV-tiimi, joka vastaa kokonaisvaltaisesti AV-projekteista ja -asiakkuuksista.

Risto Wolin, myyntijohtaja, risto.wolin@lyreco.com

Jukka Laitinen, myyntipäällikkö, jukka.laitinen@lyreco.com

Karl Schroderus, myyntipäällikkö, karl.schroderus@lyreco.com

Jarno Toivio, myyntipäällikkö, jarno.toivio@lyreco.com

Asiakaspalvelu: av@lyreco.com