Untitled-design-5.jpg

Kotitoimituspalvelu – arjen pikku jättiläinen

kuljetus_mockup_new-scaled.jpg

Kotitoimitus on teho- ja hyötypakkaus 

Mahdollisuus tilata tuotteita kotiin on noussut poikkeustilanteessa avainasemaan. Kuinka olisimmekaan pärjänneet kuluneina viikkoina, jos apteekkituotteita, ruokaa, hygieniatarvikkeita ja jopa viihde-elektroniikkaa ei saisi kätevästi suoraan kotiovelle? Kotitoimitus ei ole uusi palvelu, mutta sitä arvostetaan aivan eri tavalla kuin aikaisemmin.

Ilman kotitoimituksia monen arki olisi poikkeustilanteen aikana paljon hankalampaa, varsinkin kun puhutaan riskiryhmiin kuuluvista henkilöistä. Kotitoimituksesta on siis tullut huomaamatta ”must” ja palvelusta löytyykin useita hyötyjä: 

Pienempi hiilijalanjälki
Tilaukset toimitetaan keskitetysti ja reitit suunnitellaan tarkkaan, jotta ajettava matka olisi mahdollisimman lyhyt ja ekologinen.

Rahansäästö
Säästöjä kertyy, kun kaikki tuotteet tuodaan kotiovelle yhdellä toimituksella sen sijaan, että kiertäisi hakemassa niitä itse useasta eri paikasta.

Vähemmän ihmiskontakteja = turvallisempi vaihtoehto
Jakelijat pyrkivät tekemään toimitukset nyt kontaktittomasti, joten kotisohvalta ostoksia tehdessäsi et parhaimmillaan joudu kontaktiin yhdenkään vieraan ihmisen kanssa ja vältyt turhalta tartuntariskiltä.

Ajansäästö
Ostosten tilaaminen kotiin säästää runsaasti aikaa ja vaivaa. Poissa on myös huoli paketin ohjautumisesta kauempana olevaan noutopisteeseen, jos lähinoutopiste onkin täynnä.

Untitled-design (1).jpg

Hyvä vaihtoehto kaikille hankinnoillesi

Kotona työskennellessä on huomannut, kuinka tarpeellisia työpaikan ergonomiset ratkaisut ovat, tai kuinka paljon asioita on nyt tarpeen kirjoittaa ylös perinteisesti kynällä paperille, kun etäpalavereissa tietokone hoitaa esitystekniikan roolia. Hallitus suosittelee edelleen etätyön jatkamista, ja työpaikalle muiden joukkoon palaaminen ilman kokovartalosuojapukua voi huolestuttaa.

 Koululaisillekin järjestettiin erilaisia ratkaisuja, joilla he saivat uusia työvälineitä loppuun kulutettujen ja viallisten tilalle, mutta entä kotona etätöitä tekevät? Työpaikat voivat myös tarjota henkilöstölleen hyvän työntekijäkokemuksen ja tilata tarpeelliset työvälineet suoraan työntekijän kotiovelle. Ei siis kannata sinnitellä turhaan huonojen välineiden kanssa kotona!

SAME-DAYLyreco-2048x1352.png

Koukussa kotitoimituksiin 

Kotitoimitukset ovat tulleet jäädäkseen ja ovat varmasti osa ”uutta normaaliamme” myös pandemian jälkeen. Harva meistä nauttii perheen ruokaostosten tekemisestä hypermarketissa pitkän työpäivän jälkeen, vaikka se kieltämättä onkin hyvä keino kerryttää askelia ja ylläpitää peruskuntoa. Hektisessä arjessa pyrimme aktiivisesti löytämään keinoja ajansäästämiseksi, ja kotitoimitus on ehdottomasti yksi tehokkaimmista tavoista. 

Lyreco on lanseerannut uuden toimitusmallin, jossa toimitamme tarvitsemasi työpaikkatarvikkeet suoraan sinne, missä ikinä työskenteletkin! Tee tilaus normaalisti verkkokaupastamme, valitse ”toimitus kotiosoitteeseen” ja syötä pyydetyt osoite- ja yhteystiedot. Kotitoimituksen toimitusmaksu on 15 euroa.

Krista.png

 

Krista Vallinrinne

OFFICE ENABLER