People working in a meeting room

Lyreco työpaikkana

Tule osaksi tiimiämme!

Me Lyrecolla haluamme aina tehdä parhaamme, jotta voimme tarjota kaikille loistavan työpäivän.

Lyrecolla pääset osaksi yrityskulttuuria, joka vaalii innovataatiota ja työntekijän halua tehdä parhaansa sekä välittää jokaisen työntekijän hyvinvoinnista ja tavoitteista.

Arvomme intohimo, erinomaisuus, kunnioitus ja ketteryys näkyvät aidosti arjessamme, ja yhdessä osaavien ihmisten, teknologian ja yhteiskuntavastuustrategiamme kanssa ne auttavat meitä kohti tavoitettamme toimittaa hyvä työpäivä asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

ARVOMME

KOHTI TÄYDELLISYYTTÄ

excellence

Tähtäämme aina täydelliseen suoritukseen

SYDÄN MUKANA

passion

Me todella välitämme

KUNNIOITUS

respect

Panostamme keskinäiseen luottamukseen, kunnioitukseen ja eettiseen toimintaan

KETTERÄ EDELLÄKÄVIJÄ

agility

Valmistaudumme, innovoimme ja mukaudumme muutoksiin

EB

Pitämällä huolen työntekijöidemme työtyytyväisyydestä, turvaamme asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Sitoudumme tarjoamaan positiivisen, tuotteliaan ja kannustavan työympäristön, jossa kaikki työntekijämme kokevat arvostusta ja ovat valmiita tekemään parhaansa.

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Yrityksenä olemme ylpeitä voidessamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen kehityksen ja urapolut, jotka saavutetaan räätälöimällä koulutustarpeita ja tukea. Tiedostamme, että siakkaamme ovat menestyksemme kannalta ensiarvoisen tärkeitä ja haluammekin tarjota palvelua, joka on vertaansa vailla.

Kaikki osastot tekevät yhteistyötä varmistaakseen, että tarjottu palvelu on aina huippuluokkaa, jotta voimme säilyttää uskolliset ja sitoutuneet asiakkaamme.

international career travel

Liity mukaan kansainväliseen yritykseen

Lyreco on Euroopan johtava ja kolmanneksi suurin työpaikkatuotteiden ja -ratkaisujen jakelija maailmassa, ja sillä on 15 tytäryhtiötä 25 maassa sekä Euroopassa oma työsuojelutuotteiden asiantuntijayksikkö… meillä on todellakin mahdollisuus kansainväliseen uraan!

Lisäksi kansainvälisenä konsernina meillä on mahdollisuus yhdessä Lyreco-tytäryhtiöiden kanssa osallistua hyväntekeväisyystoimiin niin kansainvälisellä että paikallisella tasolla. Viimeaikaisen terveyskriisin aikana kaikki Lyreco-konsernin työntekijät osallistuivat hyväntekeväisyystoimintaan jokaisessa maassa.

innovation lyreco

... ja innovatiiviseen yritykseen

Kehitämme jatkuvasti innovaatioprosessiamme, jotta voimme jatkossakin olla edelläkävijöitä ja vastataksemme asiakkaidemme ja henkilöstömme odotuksiin, keskittyen pioneeriprojekteihin.

Tuemme työelämän innovaatioita Pioneers-ohjelman kautta. Vuonna 2022 saimme yli 200 ehdotusta työntekijöiltämme, jotka esittivät luovia ideoitaan vastauksena kahteen haasteeseen.

Kuusi projektia valittiin etenemään kolmen kuukauden kiihdytysvaiheeseen. Erikoisvalmentajien tuella tiimit työskentelevät ideoidensa toteuttamiseksi.

Lue lisää