Header about

A Great Working Day. Delivered.

Me olemme Lyreco

Lyreco on paljon muutakin kuin pelkkä työpaikkatarvikkeiden toimittaja. Teemme yhteistyötä eri yrityksien kanssa, yhteisenä tavoitteenamme luoda paremmin toimiva maailma, päivä kerrallaan.

Toimimme yhteistyössä tunnettujen toimittajien kanssa, jotta voimme tarjota yhä enemmän vastuullisia tuotteita sekä antaa tietoa asiakkaillemme heidän ostamiensa tuotteiden ympäristövaikutuksista. Paikallisen asiantuntijuutemme sekä kansainvälisten yhteyksien ansiosta voimme rakentaa vahvoja kumppanuuksia toimittajiemme kanssa edistääksemme työpaikkojen vastuullisuutta.

Lyreco on vuonna 1926 perustettu perheyhtiö, joka toimii nykyään 25 maassa Euroopassa ja Aasiassa; lisäksi katamme 16 muuta markkinaa neljällä mantereella yhteistyökumppaneiden avulla. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1930 lähtien, ja täällä lyrecolaisia on nykyään 190. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaalla, mutta myynti- ja toimitusverkostomme kattaa koko Suomen. Euroopan markkinajohtajana ja maailman kolmanneksi suurimpana työpaikkatarvikkeiden ja -palvelujen tarjoajana pyrimme toiminnassamme eettisyyteen ja vastuullisuuteen sekä lisäämään asiakkaidemme tietoisuutta työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden tärkeydestä.

Climber on top mountain

Olemme edelläkävijä, joka mahdollistaa vastuullisesti kaiken mitä työpaikoilla tarvitaan, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen.

12 000 lyrecolaisen yhteinen missio

Kaikkea kaikille työpaikoille

Työpaikkatarvikkeiden ja -ratkaisujen asiantuntijana Lyrecon asiantuntemus kattaa kaikki työpaikan tarpeet: toimistotarvikkeet, ergonomiatuotteet, IT-laitteet, personoidut tuotteet ja liikelahjat, henkilökohtaiset suojavarusteet, hygieniatuotteet, kahviotarvikkeet, terveydenhuoltotuotteet ja esitystekniikanratkaisut...

 

Tutustu verkkokauppaan

Toimistoon

office

Kotitoimistoon

at home

Teollisuusympäristöön

industrial

Terveydenhuoltoon

Healthcare_FI
Lyreco_FI_Delivery

Lyreco Suomessa

Blue wave background

Lyreco maailmalla

Map icon

40

maata

Lyrecon 17 tytäryhtiötä toimivat suoraan 25 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Tytäryhtiöiden lisäksi Lyrecolla on 13 strategista yhteistyökumppania, joiden kautta olemme läsnä myös 15 muulla markkina-alueella Aasiassa, Oseaniassa, Euroopassa sekä Etelä-, Väli- ja Pohjois-Amerikassa.

Three people icon

12 000

työntekijää

Työntekijämme ovat toimintamme keskiössä ja mahdollistavat loistavan asiakaskokemuksen.

Kiertotalouslupaus 

Ilmastonmuutoksen dramaattiset vaikutukset muistuttavat meitä enemmän kuin koskaan velvollisuudestamme kunnioittaa ympäristöä. Lyrecossa olemme vakuuttuneita siitä, että kiertotalous on paras malli ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja samalla vastuullisen kasvun saavuttamiseksi. Siksi lupaamme virallisesti kehittää täysin "kiertävät" työpaikkatuotteet ja -ratkaisut vuoteen 2025 mennessä asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

Haluatko tietää lisää?

LUE VASTUULLISUUSRAPORTTIMME

Three children at school

Lyreco For Education

10 000 lyrecolaista on sitoutunut keräämään varoja lasten kouluttautumiseen

Kaikkien työntekijöidemme sitoutuminen hyväntekeväisyyteen on osa Lyrecon yrityskulttuuria. 
Lyreco For Education -ohjelman avulla Lyrecon työntekijät kehittävät tapoja kerätä rahaa, jotta köyhissä olosuhteissa elävät lapset saisivat paremmat mahdollisuudet koulutukseen kehittyvissä maissa.

News camera

Lyrecon uutiset ja blogit

Tutustu Lyrecon ajankohtaisiin uutisiin ja blogeihin.

Computer icon

Lyrecon verkkokauppa

Kaikki työpaikkatarvikkeet yhdestä ja samasta paikasta - helposti ja nopeasti!

Ostoksille

KOKEMUKSIA

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja, ja se on luonut koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava Suomi Oy:llä on toimintaa Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella ja Oulussa. Yhtiö on toimistotarvikkeita myyvän Lyreco Finland Oy:n tyytyväinen asiakas. Asiakastyytyväisyyden kulmakiviä ovat muun muassa toimintavarmuus sekä tuotteiden laatu ja valikoima.

– Yhteistyömme alkoi loppuvuonna 2017, kun Lyrecon edustaja otti minuun yhteyttä. Heidän konseptinsa kuulosti sopivalta ja mielenkiintoiselta meidän kannaltamme, Bonavalla johdon assistenttina työskentelevä Pirkko Paldanius

Bonava ostaa Lyrecolta muun muassa toimisto-, kahvio- ja ensiaputarvikkeita. Helsingin toimipisteellä on käytössä Lyrecon oman logistiikkatiimin hoitama hyllytyspalvelu, jonka ansiosta tavaraa on aina automaattisesti saatavilla. Muualla tilaukset tehdään Lyrecon verkkokaupan kautta. 

– Verkkokauppa on todella helppokäyttöinen, ja se on räätälöity niin, että näemme oman tuotevalikoimamme sivuilla saman tien, Paldanius sanoo.

”Lyrecolta löytyy kaikki, mitä tarvitaan”    

– Yhteistyömme on sujunut jouhevasti. Olemme olleet todella tyytyväisiä muun muassa laajaan tuotevalikoimaan ja tuotteiden laatuun. Käytämme esimerkiksi Lyrecon omaa tuotemerkkiä, jonka tuotteet ovat ensiluokkaisia. Lyrecolta löytyy kaikki, mitä tarvitaan, Paldanius kiittää.

Tuotteiden laadun ja kattavan tuotevalikoiman lisäksi Bonavalla ollaan tyytyväisiä Lyrecon lyhyisiin toimitusaikoihin ja etenkin Lyrecon toimitusaikalupaukseen.

– Toimitusaikalupaus takaa sen, että jos tänään tilaan tuotteet kello 16 mennessä, ne on meillä seuraavana arkipäivänä. Tavaraa on aina saatavilla kiireiselläkin varoitusajalla.

Ehdottomasti paras yhteistyökumppani

Paldaniuksen mukaan Lyrecolla panostetaan vahvasti henkilökohtaiseen palveluun. Henkilöstö on ammattitaitoista ja proaktiivista, ja yhteydenpito on välitöntä. Lyrecon edustajan kanssa pidetään säännöllisin väliajoin seurantapalavereja, joissa käydään läpi esimerkiksi ostohistoriaa ja mahdollisia muutoksia.   

– Lyreco on luotettava toimija ja meille ehdottomasti paras yhteistyökumppani toimitusvarmuutensa ja asiakaspalvelunsa ansiosta. Voin lämpimästi suositella Lyrecoa myös muille, Paldanius vakuuttaa.

Pirkko Paldanius - BONAVA

Remote video URL

"Saamme kaiken kattavan palvelun, jonka toimivuudesta meidän ei tarvitse huolehtia”

Pihlajalinna tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita niin yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille kuin kunnille. Konserni tilaa tarvitsemansa toimisto- sekä kahvitustarvikkeet Lyrecolta valmiiksi hyllytettynä. Lyreco on Pihlajalinnalle joustava kumppani, jonka kanssa toimiminen on vaivatonta.

Pihlajalinna-konserniin kuuluu sairaaloita, lääkäri- ja hammaslääkäriasemia sekä asumispalveluyksiköitä. Konserni on yksi Suomen johtavia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia, jolla on toimipisteitä valtakunnallisesti ympäri Suomen.

– Lyreco hyllyttää meille valmiiksi toimistotarvikkeet sekä kahvituksessa tarvittavat tuotteet, kuten kahvit, maidot ja teet, kertoo Pihlajalinna-konsernin hankinta-asiantuntija Piia Räty.

Laaja valikoima ja tasalaatuiset tuotteet

Käytännössä Lyreco siis täyttää Pihlajalinnan eri toimipisteiden toimisto- ja kahvitustarvikkeiden varastot tarpeen mukaan ilman erillisiä tilauksia. Hyllytettävien tarvikkeiden lisäksi Pihlajalinna tilaa jonkin verran myös muita tuotteita, kuten esimerkiksi ergonomiavälineitä Lyrecon verkkopalvelun kautta. Rädyn mukaan Lyrecon tuotteet ovat olleet hyvin tasalaatuisia.

– Saamme kaiken kattavan palvelun, jonka toimivuudesta meidän ei tarvitse huolehtia. Lyrecon valikoima on laaja, Räty sanoo.

– Jos keksimme jonkin sellaisen tuotteen, mitä heillä ei ole valikoimassaan, voimme neuvotella yhteyshenkilömme kanssa, saataisiinko se Lyrecon valikoimaan. Silloin meidän ei välttämättä tarvitse ruveta metsästämään sitä itse.

”Voimme keskittyä omaan ydinosaamiseemme”

Lyrecon asiakaspalvelua Räty kuvailee ammattitaitoiseksi. Yhteyshenkilön kanssa tilauksiin liittyvät asiat hoituvat nopeasti ja tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti. Hänen mukaansa Lyreco on Pihlajalinnalle hyvin joustava yhteistyökumppani, jonka kanssa homma toimii.

– He tekevät sen, missä he ovat hyviä, jolloin me voimme keskittyä omaan ydinosaamiseemme, Räty kiteyttää.

– Voin ehdottomasti suositella Lyrecoa. Yhteistyö heidän kanssaan on todella vaivatonta. Olen äärimmäisen tyytyväinen.

Piia Räty - PIHLAJALINNA

Remote video URL

Helsingin kaupunginkanslian AV-asiantuntijan, Timo Tuovisen kokemuksia Lyrecon AV-ratkaisusta

Helsingin kaupungintalo ei ole vain Helsingin kaupunginkanslialaisten työpaikka.  Siellä järjestetään myös paljon kokouksia ja tapahtumia. Toimivat AV-ratkaisut ovat siis välttämättömät. Katso Helsingin kaupunginkanslian AV-asiantuntijan, Timo Tuovisen kokemuksia Lyrecon toimittamasta AV-ratkaisusta Helsingin kaupungintalolle.

vlcsnap-2019-06-27-12h23m51s607-1.png

Lue lisää