Træ

Lyreco udvider dets eksklusive distributionssamarbejde med Nespresso

Lyreco udvider dets eksklusive distributionssamarbejde med Nespresso og erhverver Premium Coffee i Danmark, Finland og Sverige

Roskilde, Danmark – 3. april 2023 – I dag annoncerer Lyreco erhvervelsen af Premium Coffee’s foretagender i Danmark, Finland og Sverige, som fandt sted den 1. april 2023. Erhvervelsen udvider det strategiske samarbejde mellem Nespresso og Lyreco for Out of Home-distribution til at omfatte 11 lande. 

Nespresso og Lyreco har arbejdet sammen siden 1998. Det begyndte i Schweiz og er i løbet af de senere år blevet udvidet til England, Irland, Wales, Skotland, Ungarn og Polen. Nespresso udvalgte senest Lyreco til at være deres eksklusive samarbejdspartner i Norge i 2022.

"Vi er overbeviste om, at vores partnerskab med Lyreco, som er bygget på fælles værdier og en forpligtelse til at levere ekspertise, yderligere vil forankre Nespresso-mærket i hjerterne hos kaffeelskere i Danmark, Finland og Sverige", siger Simone Jansen, chef for Nordøst- og Sydeuropa, Nespresso.

Kunder i de tre lande vil nu have mulighed for at nyde kombinationen af Nespresso-øjeblikke og den enestående service fra Lyreco.

“Vi er glade for at kunne udvide vores strategiske samarbejde til den nordlige del af Europa og ser frem til at tilbyde alle Lyrecos kunder en fantastisk oplevelse med Nespresso-produkterne. Vi er ligeledes glade for at hilse Premium Coffee-teamene velkomne i Lyreco Group og drage fordel af deres ekspertise”, siger Gregory Lienard, adm. direktør i Lyreco.

Pressekontakt: alle pressehenvendelser kan rettes til Lyrecos pressekontor via gaelle.vilatte@lyreco.com