CO2-reduktion

Lav udledningslevering

Da varelevering er kernen i vores forretningsmodel, har vi løbende gang i at innovere og reducere vores CO2-påvirkning takket være ruteoptimering og miljøzonevenlige køretøjer. Med vores nye bæredygtighedsstrategi stræber vi efter at nedbringe udledning fra vores firmabiler og forretningsrejser samt opveje det CO2, vi ikke kan reducere, inden 2026.

Al udledning, som ikke er nedbragt ved hjælp af optimering eller miljøzonevenlige køretøjer, bliver kompenseret.

1
1

Et omfattende, vurderet engagement

Vi forpligter os til at indberette vores CO2-tilsvarende udledning (CO2e) til Green House Gas Protocol (GHG) og forelægge vores tilsagn omkring CO2-nedbringelse til Science Based Target Initiative (SBTI). Præcise målinger hjælper os med at prioritere vores reduktionsplaner.

De leverandører, som udgør størstedelen af udledningen, bliver bedt om at forpligte sig til en CO2-nedbringelsesplan i overensstemmelse med Paris-aftalen.

1

Metodologi

En transparent produkt- og servicevurderingsmetodologi baseret på bæredygtige kriterier.

Vores prioritet er at byde kunder et sted, de kan stole på for bæredygtige indkøb. Derfor støtter Bæredygtig hos Lyreco sig til en klar og gennemsigtig produkt- og servicevurderingsmetodologi baseret på bæredygtige kriterier.

Continue reading