Two people are talking in an office

Vi vil fremme mere ansvarlige arbejdspladser

En unik vurderingsmetode og ansvarlige løsninger

Vores kunder stræber efter at tilbyde deres medarbejdere et arbejdsmiljø, der påvirker mennesker og miljø positivt.

For at hjælpe dem med at indføre mindre belastende metoder til indkøb af produkter til arbejdspladsen forpligter vi os til at: 

  1. Udvikle produktalternativer, der er mindre miljøbelastende og nemme at identificere og vælge

  2. Udvikle lav-emissionslevering og tilskynde til at samle ordrer

  3. Udvide indsamlingen af brugte produkter til genanvendelse eller genbrug 

En unik miljøvurdering til mere ansvarlige arbejdspladser 

Vores "Green Products Assesment"-metoder bygger på den anerkendte internationale standard ISO 14020, som er det højeste niveau inden for ISO-miljøstandarder. 

sgs green tree zoom

LÆS MERE OM
Lyrecos miljømærkninger

Metodologien gælder for alle produkter sammen med vores kvalitetsvurderingsproces. 

Vurderingsmetoden for vores miljømærker er baseret på internationalt anerkendte standarder og organisationer:

  • Metoden er baseret på den anerkendte internationale ISO 14020-standard, som er det højeste niveau inden for ISO-miljøstandarderne.
  • Det er i overensstemmelse med International Chamber of Commerces reklamepraksis, som giver retningslinjer til at forhindre green-washing.
  • Det anvendte system er det samme for alle produkter i alle vores globale afdelinger, hvilket resulterer i ensartet mærkning af mindre belastende produkter i alle lande.
  • Vurderingsmetoden er blevet godkendt af SGS (det verdensomspændende certificeringsorgan), der anerkender den som "best in class" i forhold til kontrol af "miljøanprisninger".

ISO (the International Organization for Standardization) er en international sammenslutning af nationale standardiseringsorganer.

 

Vores vurdering er baseret på den internationale standard for miljømærkning ISO 14020. Den dækker både certificerede krav og selvanprisninger. ISO 14020 er en del af ISO 14000-serien af standarder, der henviser til standarderne for miljøledelse. Disse standarder udgør et mål for alle organisationer, der ønsker at indføre styring for at kontrollere deres indvirkning på miljøet.

Vores metode er et treparts-beslutningssystem baseret på et samarbejde mellem:

  • Lyreco Marketing teams, der kontrollerer producenternes anprisninger i overensstemmelse med de kvalifikationer, der er beskrevet i ISO 14021
  • Suppliers, der udfylder en "Green Assessment file" med certificerede krav, producentens anprisninger, yderligere kriterier samt dokumentation 
  • Lyreco ESG teams, der kontrollerer de certificerede krav (f.eks. omfang, gyldighedsperiode osv.) og samarbejder med leverandørerne om at håndtere potentielle tvister og vurderinger
42,2%

af vores kunders indkøb på globalt plan bestod i 2020 af miljømærkede produkter.

Læs mere