Lyreco CE HQ building in Pezinok

Egy könyvesboltból a munkahelyi kellékek globális szállítójává váltunk

Lyreco Story

 

 

Amikor a Lyreco nevet hallja, bizonyára elsősorban az irodaszerekre asszociál. 

De vajon tudta, hogy a vállalat nagy múltra tekint vissza, és sokkal többet kínál, mint csak papírt és írószereket?

bookstore

Egy helyi könyvesboltból nemzetközi vezető céggé vált

Minden 1926-ban kezdődött, amikor Georges-Gaston Gaspard könyv- és írószerboltot nyitott a franciaországi Valenciennes városában. A Lyreco egy kis könyvesboltból az irodai termékek és szolgáltatások nemzetközi szolgáltatójává nőtte ki magát. A Lyreco jelenleg:

  • 12 000 főt foglalkoztat.
  • Közel 100 éves innovációs és növekedési múltra tekint vissza.
  • Munkahelyi termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja.

Egy beszállító a munkahelye számára. És minden megoldva.

 

A Lyreco nem csak munkahelyi termékeket szállít. A fenntartható szolgáltatások úttörői vagyunk, amelyek segítségével megszabadulhat az adminisztratív feladatoktól, és arra összpontosíthat, ami a legfontosabb az Ön számára – az üzletére és az embereire.  

 

a great working day. delivered.

 

Vezető szerepet töltünk be a modern munkahelyek számára nyújtott átfogó megoldások terén. Prioritásunk a fenntarthatóság és a maximális ügyfél-elégedettség

Partnereinkkel közösen arra törekszünk, hogy olyan munkahelyeket teremtsünk, amelyek jól működnek és hatékonyak, és amelyek kellemes, valamint egészséges atmoszférát biztosítanak a felhasználóik számára. Támogatjuk az emberek jó közérzetét és biztonságát, illetve olyan megoldásokat keresünk, amelyek hozzájárulnak a környezetvédelemhez.

Minden, amire szüksége van, egy helyen

Kiszállítjuk, amire minden munkahelynek szüksége lehet – az irodaszerektől, a papírtermékektől és az informatikai berendezésektől kezdve a takarításon és a higiénián át a frissítőkig és az újrahasznosításig.

Akár az irodában, otthonról vagy útközben dolgozik, a Lyreco segíthet Önnek megteremteni a nagyszerű munkanapot.

Lyreco webáruház

People - Meeting

CREATE GREAT – A Lyreco nagyszerű munkanapot biztosíthat az Ön számára is

A CREATE GREAT több mint egy szlogen. Ez a küldetésünk és az ügyfeleink iránti elkötelezettségünk is egyben. A Lyrecónál hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli a nagyszerű munkanapot – egy olyan napot, amely tele van produktivitással, kreativitással és boldogsággal.

Ezért dolgozunk gőzerővel azon, hogy segítsünk Önnek olyan munkakörnyezetet teremteni, amely:

  • Jól működik és hatékony. Termékek és szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek segítségével hatékonyabbá teheti munkahelye működését, és időt takaríthat meg.
  • Kellemes és egészséges. Fontos számunkra, hogy az alkalmazottai kényelmesen és egészségesen érezzék magukat a munkahelyükön. Olyan termékeket és megoldásokat kínálunk, amelyek elősegítik a jó közérzetet és az ergonómiát.
  • Fenntartható. Arra törekszünk, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat. Fenntartható termékek és megoldások széles választékát kínáljuk (Sustainable selection by Lyreco).

Értékesítési tanácsadóink, ügyfélszolgálatunk, valamint a munkahelyi egészségvédelemmel, biztonsággal és higiéniával foglalkozó szakértői csapataink készségesen állnak az Ön rendelkezésére.

A GREAT WORKING DAY. DELIVERED.