courier delivering package to woman

Lyreco futárok: A kézbesítés nem csak az átadott küldeményekről szól

Képzeljen el egy olyan világot, ahol a kézbesítés nemcsak a csomagokról és raklapokról szól, hanem a bizalomépítésről és a pozitív élményekről is. Egy olyan világot, ahol a futárok nem csupán névtelen kézbesítők, hanem egy olyan márka nagykövetei is, amely a professzionalizmust és a hajlandóságot testesíti meg. 

A Lyrecónál hiszünk abban, hogy a kiszállítás sokkal több, mint az áruk A pontból B pontba való eljuttatása. Ez egy lehetőség az ügyfelekkel való kapcsolatépítésre.  

A kérdőív eredményei megerősítik a Lyreco futárokkal való elégedettséget

 

A Lyreco ügyfeleinek körében végzett független felmérés, amelyet partnerünk, a Staffino hajtott végre 2022 és 2023 között, elképesztő eredményeket hozott:  

 

A válaszadók 98%-a elégedettségét fejezte ki a Lyreco futárok munkájával. 

 

Ez a lenyűgöző szám közvetlen bizonyítéka a kézbesítési csapatunk elkötelezettségének és szakértelmének. A Lyreco futárok felülmúlják az ügyfelek elvárásait: 

  • Gyorsaság és megbízhatóság: Az árut villámgyorsan és mindig időben kézbesítik. 
  • Hajlandóság és segítőkészség: Mindig mosollyal az arcukon és rendkívül segítőkészen. 
  • Precizitás és professzionalizmus: Pontosan ott rakják le az árut, ahol arra önnek szüksége van. 

 

Olvasson többet a kérdőív eredményeiről 

 

A Lyrecónál a futárok a néma hősök, akik minden egyes kiszállítással öregbítik a társaság jó hírnevét, és a pozitív ügyfélélmény szerves részévé válnak.  

 

És hogyan érzékelik maguk a Lyreco futárok a pozitív ügyfélvisszajelzéseket? And what do Lyreco couriers themselves make of all the great reviews they’re getting from customers? 

Határozottan érzékelem a visszajelzéseket. Az ügyfelek már ismernek engem, és örülnek, ha látnak. Mivel állandó vásárlóknak szállítok, már úgy tekintenek rám, mint egy régi ismerősre a Lyrecótól.

Jakub
a Lyreco Central Europe futárja

Az ügyfelek elégedettsége az ismételt rendeléseikben tükröződik. Itt egy egyszerű elv érvényesül: Amit adunk, azt kapjuk vissza.

Peter
a Lyreco Central Europe futárja

A Lyreco futárok nem csupán egyszerű csomagkézbesítők.

Megbízhatóságuk és pozitív hozzáállásuk nemcsak az ügyfélélményt javítja, hanem bizalmon és kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatokat is épít. 

Olvasson tovább